Hvem vi er

THINKSMART er et lite og fleksibelt utviklignsbyrå som er smidig og kan både teknologi og virksomhet. I motsetning til andre byråer jobber vi tett with våre kunder som deres teamutvidelse.

THINKSMART qualities

I dag kan du bli fristet av billige leverandører som lover å bygge noe for en krone.

Det er ikke oss. Vi vet hvor komplisert er det å bygge innovative produkter og vi ikke ansetter tilfeldige og billigste folk.

For oss betyr en fornøyd kunde mye mer enn store profittene.

Det betyr at du personlig kjenner alle folk hos oss

Teamet er lite så alle vet hvem driver med hva (aldri mer ‘hvem bør jeg ta prat med?’)

Teamet virkelig forstår hva er målet i prosjektet

Vi ikke sier ja til alt ubetenkelig, spesielt når det påvirker prosjektet på en negativ måte.

Vi trekker ikke utviklere fra prosjektet fordi det kom bedre tilbud. Vi tilbyr respektfult arbeidsforhold og holder oss til holder seg til etiske regler for å sikre at de beste menneskene vil jobbe med oss i lang tid

Hvor er vi

Vårt kontor er i Gdansk i Polen. Med over 20 direkte flyvninger til Oslo i uken og bare 1:15t å fly er det så enkelt å besøke oss!

THINKSMART location

Hva gjør vi

IT-utvikling

Vi utvikler produkter og våre erfarne utviklere jobber som din teamutvidelse. Besøk vårt kontor og jobb sammen med de eller invitér dem på ditt kontor.

Consulting (IT-rådgivning)

Våre rådgivere hjelper deg å finne rimelig løsning med best tilpasset teknologier. Vi anbefaler løsninger som fullfører dine behov.

Dedikert rekruttering

Vi vet hvordan å bygge utviklingsteam og kan gjøre samme for deg. Besøk vårt kontor og jobb sammen med dine utviklere her på stedet eller flytt dem til din by.

Hvilke teknologier er vi best i?

Gjennom årene har vi gått gjennom og testet ulike teknologier

THINKSMART technologies over time
React logo

Vi har bestemt at React er den beste teknologien og gir beste resultater. Utvikling er rask, koden er å vedlikeholde. Når bedrifter som f.eks. Facebook, Instagram, Netflix eller New York Times bruker den - kan det ikke være dårlig valg.

Takker React kan du lage nesten alt fra små nettsider til store systemer med mulighet å lage raske mobilapper ved å bruke React Native and gjenbruke koden i både iOS og Android.

Font Resize